Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > SecureCRT on the Mac

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-12-2018, 07:59 AM
2mmy 2mmy is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2017
Location: Norway, north of the arctic circle
Posts: 25
8.5 Beta1/Beta2 multi-line paste issue

Hi,

I have now tried both Beta1 and Beta2, and the multi-line paste behaviour seems to have changed from release 8.3.x
Now the focus is in the text window, and "enter" will of cause not paste.
I use the window just to verify that I have the right content in the clipboard, and if so I just want to paste the content. So for my workflow, focus should be on the "paste" button.

Not sure if this is a bug, or an intended change in behaviour?

Best regards
Tommy Vindvik
Reply With Quote
  #2  
Old 07-12-2018, 09:28 AM
ekoranyi ekoranyi is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 654
Hi 2mmy,

I'm having some trouble reproducing the behavior your describing. What Operating System are you running SecureCRT on?

So far I've tested on Windows using SecureCRT 8.5.0 (x64 build 1696). The steps I've used are:
  1. Copy multiple lines of text
  2. Right click in the session window and choose paste

This opens the Confirm Multi-line Paste window with the Paste button having focus, I can simply press enter to send the information.

Is there a set of steps I could take to recreate this behavior?
__________________
Thanks,
--Eric

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
(505) 332-5730
Reply With Quote
  #3  
Old 07-13-2018, 04:20 AM
2mmy 2mmy is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2017
Location: Norway, north of the arctic circle
Posts: 25
Eric,

My post is in the "SecureCRT on the Mac" forum
Running Mojave 10.14 beta 2 (18A326h).

Regards,
Tommy Vindvik
Reply With Quote
  #4  
Old 07-13-2018, 09:37 AM
ekoranyi ekoranyi is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 654
2mmy,

I'm sorry I missed that this was the Mac forum, thanks for the additional information.

Testing on the Mac I was able to reproduce the behavior change you described. I've asked our QA/DEV team to review the issue and will be sure to let you know as soon as I have additional information.

If you would like to contacted directly please send an email to Support@VanDyke.com with "Forum Post 13171" in the subject.
__________________
Thanks,
--Eric

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
(505) 332-5730
Reply With Quote
  #5  
Old 07-13-2018, 09:57 AM
ekoranyi ekoranyi is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 654
2mmy,

While our QA/DEV team continues to investigate the issue we may have a workaround that will help provide the behavior you're looking for. Making a change to the Mac's settings seems to clear up the issue.

Please navigate to:

Code:
System Preferences->Keyboard->Shortcuts
In the Full Keyboard Access section select the All Controls radio button.

You can also use the key combination of Control-F7 to toggle this option. This would allow you to make this change on the fly, from within SecureCRT, without having to navigate the System Preferences menu.

Does this help get you the behavior you're expecting?
__________________
Thanks,
--Eric

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
(505) 332-5730
Reply With Quote
  #6  
Old 07-16-2018, 03:49 AM
2mmy 2mmy is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2017
Location: Norway, north of the arctic circle
Posts: 25
Eric,

That solved this issue. Thanks a bunch

Best regards
Tommy Vindvik
Reply With Quote
Reply

Tags
beta

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 02:52 AM.