Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > General

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-08-2005, 05:50 AM
wuj wuj is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3
Bug? How to resolve this?

Some times SecureCRT give bad table output like below when I ssh to a debian host. Is this a bug? If not, then how to resolve it?
It is too bad that I can not insert a picture here.

bad output
-----------------------
| |
| |
-----------------------
while what it should be
-----------------------
| |
| |
-----------------------
Reply With Quote
  #2  
Old 11-08-2005, 10:33 AM
tnygren's Avatar
tnygren tnygren is offline
Registered User
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,408
Hi Wuj,

I'm not sure I understand what you are seeing.

Unfortunately, the information for the good and bad output came out identically in the post.

Are the line drawing characters distorted or being replaced with other characters?

Would it be possible to get some screen shots of what is happening?

If you would rather not post them here, could you send the good and bad screenshots to me via email to support@vandyke.com with the subject of ATTN: Teresa Forum Thread 1116?
__________________
Thanks,

Teresa

Teresa Nygren
Reply With Quote
  #3  
Old 11-09-2005, 05:27 AM
wuj wuj is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3
Dear Teresa
I have post two pictures via email. One is good with putty, the other one is bad with SCRT. Wish this help you to understand what did I mean.

Best
Wuj
Reply With Quote
  #4  
Old 11-09-2005, 09:48 AM
tnygren's Avatar
tnygren tnygren is offline
Registered User
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,408
Hi Wuj,

I did get your email and replied.

Please let me know if you do not receive the reply.
__________________
Thanks,

Teresa

Teresa Nygren
Reply With Quote
  #5  
Old 11-09-2005, 07:25 PM
wuj wuj is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3
Hi Teresa
I send again with gmail, screenshot and session log are atached.
You can notice the red area is different with SCRT & Putty.
The terminal type of both is xterm.

Thanks for your kindly reply.

Best

Wuj
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 06:01 AM.