Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > SecureCRT on the Mac

Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 26 votes, 5.00 average. Display Modes
  #1  
Old 09-02-2010, 05:00 PM
crash354 crash354 is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1
Can not reinstall SecureCRT on OSX

I had SecureCRT up and running on OSX fine. Then the "MAc Lady" our mac support decided to add my machine to the domain and moved my profile. Every since then CRT does not work. I tried uninstalling. (removed folder in Applications and in /user/xxx/Library/Application Data/VanDyke/) I tried installing Beta 2 and Beta 3. Still no luck. Any suggestions?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-02-2010, 06:03 PM
miked's Avatar
miked miked is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,040
Hello crash354,

Sorry to hear you're experiencing problems. It sounds like what you're wanting is to get your settings and sessions back. Is this correct?

The default location for your configuration directory is /Users/<username>/Library/Application Support/VanDyke/SecureCRT/Config. You're saying you uninstalled SecureCRT, and you also removed the folder that would have been where your configuration folder probably was.

When your Mac support lady moved your profile, what exactly was moved?

Is there a file named Global.ini in any of the files that were moved?

In the Trash, do you see the folder you deleted?
__________________
Mike
VanDyke Software
Technical Support
[http://www.vandyke.com/support]
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 08:04 PM.