Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > General

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-15-2017, 11:49 PM
dhl dhl is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 2
How to deactivate SecureCRT

I need to replace my computer. Do I need to deactivate SecureCRT in my current computer before install it on another one?
If deactivation is need. How to do it?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-16-2017, 09:07 AM
bgagnon bgagnon is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,937
Hi dhl,

I responded to the email you sent to support@vandyke.com.
__________________
Thanks,
--Brenda

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
(505) 332-5730
Reply With Quote
  #3  
Old 11-11-2017, 05:52 PM
GAB20 GAB20 is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 1
Quote:
Originally Posted by dhl View Post
I need to replace my computer. Do I need to deactivate SecureCRT in my current computer before install it on another one?
If deactivation is need. How to do it?
I have the same situation. How to proceed?
Reply With Quote
  #4  
Old 11-13-2017, 08:36 AM
bgagnon bgagnon is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,937
Hi GAB20,

Just uninstall SecureCRT on the old machine before installing/licensing SecureCRT on the new machine.
__________________
Thanks,
--Brenda

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
(505) 332-5730
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 12:47 AM.