Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > Secure Shell

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-15-2020, 10:25 AM
jdublu jdublu is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2020
Posts: 3
%USERNAME%, but add a specific domain for the username field

Hi there all.

Our team shares the same session configuration for multiple people on the team. The %USERNAME% has been a god-send for detecting the current user for this. A couple of the endpoints that we connect to needs to have a domain\username for the format and the domain\%USERNAME% set in the session settings no longer detects the current user for the %USERNAME%. It instead gets treated as "domain\%USERNAME%" just as you see the text in quotes.

A couple searches through the forum suggest using GSSAPI, but the endpoint stated that it was not a supported format or I did not set it up properly.

What am I missing or how to I wrap the %USERNAME% to still be treated as a variable when I do domain\%USERNAME%?


There is still another option that I am considering with the separate auth config file, just not as ideal since I would need everyone to grab the shared file and set them up to with a how-to process just to avoid the above issue.
Reply With Quote
 

Tags
username and domain


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 11:42 AM.