Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > General

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-08-2020, 04:50 PM
mr.dk mr.dk is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 16
Unhappy Ignored - Port Forward Filter - Version 8.7.3

Hello,

Not sure if I'm doing this correctly...
SecureCRT - Version 8.7.3 (x64 build 2279)


I'm trying to allow another guest to access the SecureCRT local port forwarding.

[PC (A) TELNET] -- > [PC (B) SecureCRT port 6200 ] -- > [Server Port 6200]

I have setup port forwarding from PC (B) to the server ... however from reading and testing i can see the listen port 127.0.0.1:6200. Reading I see that I will need to further modify <session>.ini and modify the following...

From:

S:"Port Forward Filter"=allow,127.0.0.1,0 deny,0.0.0.0,0
S:"Reverse Forward Filter"=allow,127.0.0.1,0 deny,0.0.0.0,0

To:

S:"Port Forward Filter"=allow,0.0.0.0/0.0.0.0,0 allow,192.168.100.155,6200
S:"Reverse Forward Filter"=allow,0.0.0.0/0.0.0.0,0 allow,192.168.100.155,6200

However testing ( and logging ) I can verify the port is only opened for listening on 127.0.0.1 and not 0.0.0.0 to allow for connections?

I also tested changing the 127.0.0.1,0 to 128.0.0.1,0 <- and the port remained open on 127.0.0.1 and did not move to 128.0.0.1 as expected. Thus from the data it seems this version of SecureCRT does not work as intended OR am I just missing configuration needed?


Working Log:
TELNET:
telnet 127.0.0.1 6200

Welcome to Microsoft Telnet Client Escape Character is 'CTRL+]'

SECURECRT
[LOCAL] : Starting port forward from 127.0.0.1 on local 127.0.0.1:6200 to remote wtllab-productlicense-1.phaedrus.sandvine.com:6200.
[LOCAL] : SEND[1]: Send SSH_MSG_CHANNEL_OPEN("direct-tcpip")
[LOCAL] : RECV[1]: SSH_MSG_CHANNEL_OPEN
[LOCAL] : SEND[1]: SSH_MSG_CHANNEL_EOF
[LOCAL] : SEND[1]: channel close
[LOCAL] : RECV[1]: channel close.
[LOCAL] : RECV[1]: SSH_MSG_CHANNEL_CLOSE, closing socket.


Non-Working Log:

TELNET:
telnet 192.168.100.155 6200
Connecting To 192.168.100.155...Could not open connection to the host, on port 6200: Connect failed

SECURECRT:

^^ Nothing



Hummm .... Any thoughts?

Thank you.
Mr.D
__________________
--------------------------------------------------------------

OS Name Microsoft Windows 10 Pro
Version 10.0.14393 Build 14393
Processor Intel(R) Core(TM) i7-6700K CPU @ 4.00GHz, 4001 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s)
Installed Physical Memory (RAM) 64.0 GB
SecureCRT Version 8.7.0 (x64 build 1183) - Official Release - September 8, 2016
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 08:20 PM.