Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > Secure Shell

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-10-2014, 08:40 AM
JulieS JulieS is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 1
Connection closed at start of session

I have several servers that I had been able to use my SecureCRT shells for months. Suddenly a few of them only show 'connection closed' and will not start. I am able to get to these same servers using SSH via putty.

What can cause this issue?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-10-2014, 08:51 AM
bgagnon bgagnon is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,894
Hello JulieS,

There is not enough information to know at this point.

What version of SecureCRT are you using?

On what platform/operating system?

What, if anything, changed since the time when you were able to connect? (ie: was SecureCRT upgraded, were the remote servers upgraded, etc.)
__________________
Thanks,
--Brenda

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
(505) 332-5730
Reply With Quote
Reply

Tags
connection closed , securecrt , securecrt hang


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 07:33 PM.