Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > General

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-11-2019, 08:41 AM
f.baijnauth f.baijnauth is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 2
Keyboard Ineractive

Hi all,
I am trying to setup an SSH connection to my firewall and part of the connect is for admin to acknowledge a warning. In the SSH profile I have added the work yes to be entered into the Keyboard Interactive Authentication Window, however it does not seem to be working for me. No test is being entered.

Any suggestions
Reply With Quote
  #2  
Old 07-11-2019, 01:36 PM
jdev's Avatar
jdev jdev is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Nov 2003
Location: Albuquerque, NM
Posts: 928
Hi f.baijnauth,
Quote:
Originally Posted by f.baijnauth View Post
I am trying to setup an SSH connection to my firewall and part of the connect is for admin to acknowledge a warning. In the SSH profile I have added the work yes to be entered into the Keyboard Interactive Authentication Window, however it does not seem to be working for me. No test is being entered.
If the info in this forum post how-to doesn't help you understand how to move forward towards a solution, please provide additional information about:
  • Exactly how you have SecureCRT configured?
    and
  • Exactly what you see in the terminal screen of SecureCRT when your connection attempt fails?

--Jake
__________________
Jake Devenport
VanDyke Software
Technical Support
YouTube Channel: https://www.youtube.com/vandykesoftware
Email: support@vandyke.com
Web: https://www.vandyke.com/support
Reply With Quote
  #3  
Old 07-12-2019, 06:56 AM
f.baijnauth f.baijnauth is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 2
Thumbs up

Thank you Jake, I tried the first option in the How-To guide but that did not work. the Second option however worked for me.

Thanks again
Reply With Quote
  #4  
Old 07-12-2019, 09:37 AM
jdev's Avatar
jdev jdev is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Nov 2003
Location: Albuquerque, NM
Posts: 928
Quote:
Originally Posted by f.baijnauth View Post
I tried the first option in the How-To guide but that did not work.
I'm not sure what you mean by "first option"... Are you referring to the tip on making the change to more than one session?

--Jake
__________________
Jake Devenport
VanDyke Software
Technical Support
YouTube Channel: https://www.youtube.com/vandykesoftware
Email: support@vandyke.com
Web: https://www.vandyke.com/support
Reply With Quote
Reply

Tags
keyboard-interactive


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 02:53 AM.