Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > General

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-07-2010, 09:03 PM
ryanlin2002 ryanlin2002 is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 3
SecureCRT 6.5.1 (x64 build410) Cursor Key Mode bug

This problem has been driving me crazy for the last few months now. I am pretty sure that this is caused by a bug, as the cursor key mode works fine in putty.

When cursor key mode is enabled for the first time, it works. However, sometimes when I re-connect to sessions with Cursor Key Mode enabled, the cursor key does not appear unless I un-check and re-check the cursor key mode in the session configuration.

Is there a workaround for this? I need this mode to work every time due to the nature of my work. If there is no work around, then I will have to ditch securecrt and use putty instead.

Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-08-2010, 11:48 AM
rtb rtb is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 4,306
Hi ryanlin2002,

I am sorry to hear that you have been having difficulty with SecureCRT for the last few months.

It is hard to say what might be happening because it seems like you are talking about two different issues.

If the actual cursor is disappearing, please send an email to support@vandyke.com with a subject of Attn: Todd - Cursor disappearing. I can make a new build of SecureCRT available to you that may resolve this issue.

If you are speaking about the Cursor Key Mode, does enabling it in the Initial modes section, and disabling the Enable cursor key mode switching option resolve the issue?
__________________
--Todd

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
505-332-5730
Reply With Quote
  #3  
Old 02-08-2010, 11:54 PM
ryanlin2002 ryanlin2002 is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 3
Todd,

Thanks for the suggestion. I will give that a try tomorrow. If that does not work, I will send an email to the support to get the beta build.

Thanks, and I appreciate the assistance.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-09-2010, 07:45 AM
rtb rtb is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 4,306
Hi ryanlin2002,

Thanks for the update. I will wait to either hear from you via email, or see a post with your testing results.
__________________
--Todd

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
505-332-5730
Reply With Quote
  #5  
Old 02-09-2010, 01:18 PM
ryanlin2002 ryanlin2002 is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 3
Unfortunately it didn't work.

Can you please send me the beta edition of the SecureCRT?

Thanks.
Reply With Quote
  #6  
Old 02-09-2010, 02:08 PM
rtb rtb is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 4,306
Hi ryanlin2002,

I am sorry to hear that the suggestion did not work.

I would be happy to make the pre-release build available to you for download. I apologize if I caused any confusion, but I will need you to send an email to support@vandyke.com with a subject of Attn: Todd - Cursor disappearing.

As soon as I receive the email, I will respond with information on how to download the pre-release build of SecureCRT.
__________________
--Todd

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
505-332-5730
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 04:28 PM.