Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > SecureCRT on the Mac

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-30-2016, 06:31 AM
gan's Avatar
gan gan is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Location: Norway
Posts: 86
SecureCRT 8 build 1055 and Norwegian special characters

I i'm currently using SecureCRT 8 Build 1055 and seems like there are some issues with none standard characters. In Norway we got 3 characters that is unique for Norway and if i create a folder in session manager using any of these characters everything seems fine until i close scrt and restart the application. After the restart of the application it seems like all the characters are replaces with the hex value for the ascii code.

Attached is screenshot1.jpg that show a new folder under test which is fine. In screenshot2.jpg this is how it looks after i restarted scrt.

For the record i use a Mac with El Capitan 10.11.4 where everything is setup for English except the number, date/time formats and they keyboard which is Norwegian.

-gan
Attached Images
File Type: jpg screenshot1.jpg (12.9 KB, 954 views)
File Type: jpg screenshot2.jpg (17.8 KB, 990 views)

Last edited by gan; 03-30-2016 at 12:23 PM.
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 08:55 PM.