VanDyke Software Forums

Go Back   VanDyke Software Forums > SecureCRT 5.1/SecureFX 3.1/VShell 2.6 Beta
User Name
Password
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
  #16  
Old 06-01-2006, 03:06 AM
zorglups's Avatar
zorglups zorglups is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: Belgium
Posts: 61
It is local and I checked it. It is not that big. I was thinking to erase everything because I even prefer to reconfigure everything than waiting each time 20sec.
  #17  
Old 06-01-2006, 11:16 AM
tnygren's Avatar
tnygren tnygren is offline
Registered User
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,408
Hi Zorglups,

Thanks for the information!

I have added this forum thread to the issue for slow start up of SecureCRT so a post can be made here when a resolution is found.

Please let me know if you have any questions.
__________________
Thanks,

Teresa

Teresa Nygren
  #18  
Old 06-08-2006, 09:26 AM
tnygren's Avatar
tnygren tnygren is offline
Registered User
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,408
Hi Zorglups,

We believe that we have a resolution for this slow opening of the 'Connect' dialog in SecureCRT.

Could you send me an email so I can provide you with information to download the fix?

Please send a message to support@vandyke.com with a subject of ATTN: Teresa Forum Thread 770.
__________________
Thanks,

Teresa

Teresa Nygren
  #19  
Old 06-12-2006, 09:46 AM
zorglups's Avatar
zorglups zorglups is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: Belgium
Posts: 61
I just sent you an email. I will try it tomorrow.
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 01:37 AM.


copyright 1995-2017 VanDyke Software, Inc.