Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > Scripting

Notices

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-03-2013, 07:25 PM
olivebranch2006 olivebranch2006 is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 35
SSH to different hosts fails

My script to SSH into different Cisco Wireless LAN Controllers sequentially to program LWAPs only connects to the first Controller. Upon trying to SSH to the next Cisco Controller it states CRT Scripting Runtime error
ERror: Connection failed
Line 256

after clicking OK
the console states "The specified address is not available from the local computer"

If I try accessing the controllers in reverse IP address order, the 2nd controller which was not accessible IS accessible. It's something to do with the disconnect of the first controller and SSH connection into second controller.

Last edited by olivebranch2006; 04-03-2013 at 07:31 PM. Reason: more detail
Reply With Quote
  #2  
Old 04-04-2013, 08:23 AM
rtb rtb is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 4,305
Hi olivebranch2006,

What is the version of SecureCRT that you are using?

Is this a new issue?

If it is, what has changed in your environment?

Please post the script you are using (after removing any sensitive data).
__________________
--Todd

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
505-332-5730
Reply With Quote
  #3  
Old 04-04-2013, 10:31 AM
olivebranch2006 olivebranch2006 is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 35
Script Code

This problem has existed since I wrote the script and I haven't been able to figure it out. SecureCRT is version 7.0.1 (x64 build 374). Platform is Windows 7 Enterprise N 64 bit.

Thanks!
Attached Files
File Type: txt lwap-script.txt (16.5 KB, 565 views)
Reply With Quote
  #4  
Old 04-04-2013, 03:49 PM
rtb rtb is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 4,305
Hi olivebranch2006,

Thanks for the data and the script. We are investigating this issue.

In the meantime, would you make a change to your Default.ini file and post whether the issue is resolved?
To edit the Default.ini file:
  1. Close all instances of SecureCRT. If changes are made to the Default.ini file while SecureCRT is running, the changes made will be undone when SecureCRT is closed.
  2. Edit Default.ini file (located in the Sessions subfolder of SecureCRT's configuration folder location indicated by the Configuration folder field in the General category of the Global Options dialog. Add/modify lines as instructed.
  3. Save the Default.ini file and start SecureCRT.

    Note: If you have a /f in the target of the shortcut used to launch SecureCRT, then the path to the Config folder will be different than the path in step 2 above.
The line to edit is:
From:
D:"Force Close On Exit"=00000000
To:
D:"Force Close On Exit"=00000001
__________________
--Todd

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
505-332-5730
Reply With Quote
  #5  
Old 04-04-2013, 04:01 PM
olivebranch2006 olivebranch2006 is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 35
Edited Default.ini

Edited Default file and ran the script. Same problem:
CRT Scripting Runtime error

Error: Connection failed

LWAP-Program-3.31.vbs
Line: 256

After clicking OK, the first session is now disconnected in SecureCRT with the only text in terminal window being:
The specified address is not available from the local computer.

Thanks!

Last edited by olivebranch2006; 04-04-2013 at 04:02 PM. Reason: typo
Reply With Quote
  #6  
Old 04-04-2013, 04:13 PM
rtb rtb is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 4,305
Thanks for the test olivebranch2006. I will post here with any other questions we might have as we investigate this issue.
__________________
--Todd

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
505-332-5730
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 08:32 AM.