Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > General

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-26-2020, 08:47 AM
Billieray Billieray is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2020
Posts: 1
Automate Logon grayed out

Maybe it's a noob question, but I was trying to change the properties of a session and in particular to check the 'Automate Logon' box to set up a session through a jumphost.
The box is gray and I can't modify it. I checked the behaviour for all other sessions and found out the same.
Even if I create a new session the box is grayed out.
I can't see anything that conflicts with that option, can anyone help me out?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-30-2020, 10:15 AM
bgagnon bgagnon is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,636
Hi Billieray,

When a feature that is considered "sensitive data" is not available, it likely means you set a configuration passphrase, but then you did not provide it when starting up SecureCRT.

In those cases, as indicated on the graphic below, sensitive data is not available.



If you provide the configuration passphrase when prompted, is the issue resolved?
Attached Images
File Type: png __Config_PP_not_entering_when_prompted.png (23.0 KB, 463 views)
__________________
Thanks,
--Brenda

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
(505) 332-5730
Reply With Quote
Reply

Tags
automate logon , grayed out menus

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 01:05 PM.