Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: tjh
Forum: Scripting 08-29-2018, 05:22 PM
Replies: 7
Views: 4,069
Posted By tjh
Possible Solution

My script was setting a specific log file at the beginning, and then connecting to multiple sessions. If you don't have a default log file, it works perfectly. However, if you did, whenever someone...
Forum: Scripting 08-29-2018, 09:59 AM
Replies: 7
Views: 4,069
Posted By tjh
Sent

I've sent both ini files to you, according to your instructions. If you need anything else, please ask.
Forum: Scripting 08-28-2018, 06:00 PM
Replies: 7
Views: 4,069
Posted By tjh
ini Test

My coworker, who previously wasn't able to generate the log, was able to run it successfully after I copied my default.ini to his machine. This confirms my suspicion that something in his default...
Forum: Scripting 08-28-2018, 11:23 AM
Replies: 7
Views: 4,069
Posted By tjh
Thanks for your reply.

Thanks for your prompt reply.

I'll have to see about sending the entire script. It'll take me some time to scrub it of all sensitive information.

I can try the running the script with the ini...
Forum: Scripting 08-27-2018, 03:41 PM
Replies: 7
Views: 4,069
Posted By tjh
Log File Issues

I have a script that is basically five sub-scripts. When 4 of the 5 sub-scripts run, logging works normally. However, when the final sub-script runs, a log file builds, but only for certain people....
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 05:41 AM.