Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > Search Forums

Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: F4RR4R
Forum: General 03-25-2012, 04:37 PM
Replies: 3
Views: 7,702
Posted By F4RR4R
Just in case anyone else stumbles upon this ... ...

Just in case anyone else stumbles upon this ...
My server is Ubuntu 11.10x64 & I'm using VIM 7.3. When I am connected locally using gnome-terminal I have 256 color support in VIM. When I connect...
Forum: General 03-25-2012, 04:30 PM
Replies: 3
Views: 7,702
Posted By F4RR4R
Yeah, the colors display beautifully. Must be...

Yeah, the colors display beautifully. Must be something broken in my VIM configuration. Thank you :)
Forum: General 03-24-2012, 04:02 PM
Replies: 3
Views: 7,702
Posted By F4RR4R
Help Getting ANSI Working Correctly

I'm trying to get ANSI support working correctly with the following scenario.
I've got an Ubuntu 11.10 server running where I do most of my work. I do a lot of work in VIM.

VIM colorschemes...
Forum: Scripting 02-07-2011, 01:19 PM
Replies: 4
Views: 2,545
Posted By F4RR4R
Just figured it out. It works with 6.5, but not...

Just figured it out. It works with 6.5, but not 6.0.
Forum: Scripting 02-07-2011, 01:12 PM
Replies: 4
Views: 2,545
Posted By F4RR4R
Thanks! I did notice this right after I uploaded...

Thanks! I did notice this right after I uploaded the script. I fixed this, but it doesn't appear that subsequent lines are actually waiting for the strPrompt.

The way it should work is:...
Forum: Scripting 02-07-2011, 12:42 PM
Replies: 4
Views: 2,545
Posted By F4RR4R
Script Disconnects Early

I've been working on a script today which reads in hostnames from a file, connects to them, enables logging, does a show running-config, then disconnects.

The script however is disconnecting...
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 08:56 PM.