VanDyke Software Forums

VanDyke Software Forums (https://forums.vandyke.com/index.php)
-   Scripting (https://forums.vandyke.com/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Wildcards doesnt't work on SFXCL (https://forums.vandyke.com/showthread.php?t=11560)

jrfernandez 06-19-2014 01:55 AM

Wildcards doesnt't work on SFXCL
 
Hello,

I am using Secure FX version 2.05 and when I want to download a file from my server using a wildcard, it doesn't work.

Example:

sfxcl.exe /S /EKT/prodEKT /eup1vl/vantive/produccion/log/portabilidad/datos_proceso_15_16/por_envio_proceso_15_16_17062014
133019.log.gz C:\

It runs correctly and it downloads the specified file to C:\

Now the error:

sfxcl.exe /S /EKT/prodEKT /eup1vl/vantive/produccion/log/portabilidad/datos_proceso_15_16/por_envio_proceso_15_16_17062014
13301*.log.gz C:\

Gives me the following error:
06-19 10:00:26, 00001: Creating destination directory...
06-19 10:00:26, 00001: Transfer(00B1D214): Skipping transfer: directory creation failed for 'C:\por_envio_proceso_15_16_1706201413301*.log.gz'.

Could you tell me why and how to correct it?

Thanks in advance.

rtb 06-19-2014 07:09 AM

Hi jrfernandez,

Thanks for the post. I have received your email and have responded. Please respond to my email with the requested information.

rtb 06-19-2014 02:55 PM

Hi all,

This is a known issue in SecureFX 2.0 which was released in early 2000, and was fixed in a newer version of SecureFX. The current official release of SecureFX is 7.2.5 at the time of this post which does not have this problem.


All times are GMT -6. The time now is 10:20 AM.