VanDyke Software Forums

VanDyke Software Forums (https://forums.vandyke.com/index.php)
-   General (https://forums.vandyke.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Line Wrap Does not Work for SSH Connections (https://forums.vandyke.com/showthread.php?t=13561)

googleboy 05-27-2019 04:56 AM

Line Wrap Does not Work for SSH Connections
 
Hi,

I am using SecureCRT to ssh to my home lab routers. Line wrap works well when I telnet to the devices but it does not work for ssh connections. how can I solve this problem?

I am using Version 8.5.3 (x64 build 1867)

Thanks

berdmann 05-28-2019 12:24 PM

Hi googleboy,

Can you please elaborate on the line wrap differences that you are seeing between your Telnet connections and your SSH2 connections?

Does the line wrap issue that you are experiencing affect all SSH2 sessions, regardless of the host that you are connecting to?

googleboy 05-28-2019 09:19 PM

"GNS3 VM is starting" problem after VMware Workstation upgrade
 
Quote:

Originally Posted by berdmann (Post 51588)
Hi googleboy,

Can you please elaborate on the line wrap differences that you are seeing between your Telnet connections and your SSH2 connections?

Does the line wrap issue that you are experiencing affect all SSH2 sessions, regardless of the host that you are connecting to?

Yes, it does. The line wrap issue affects all SSH2 connections. Furthermore, when I extend or shrink the tab group to the left or right, the text on the terminal screen disappears from all tabs. It does that even if there is only one tab group or only one tab open.

In short, line wrap works perfectly with telnet connections, but not with SSH.

Thanks for your help

googleboy 05-28-2019 10:43 PM

"GNS3 VM is starting" problem after VMware Workstation upgrade
 
Quote:

Originally Posted by berdmann (Post 51588)
Hi googleboy,

Can you please elaborate on the line wrap differences that you are seeing between your Telnet connections and your SSH2 connections?

Does the line wrap issue that you are experiencing affect all SSH2 sessions, regardless of the host that you are connecting to?

It might be helpful to know that I connect to the console of these virtual hosts through Centos Linux server using minicom. Both the Linux server and the hosts run as VM in the same server.

Thanks

berdmann 05-29-2019 10:43 AM

Hi googleboy,

I would like to collect some more detailed information from you in the event that a bug report needs to be submitted.

Can you please send an email to support@vandyke.com, with *"ATTN: Brittney, Forum Thread# 13561"* in the subject field.

If you could attach a couple of screenshots or a short video that depict the issue, that would be helpful.

tjnew 08-15-2019 02:17 PM

Hi, was there a resolution to this issue. I'm experiencing the same problem with ssh2 and line wrap. Ver7.2

Thank you,
tjnew

bgagnon 08-15-2019 02:36 PM

Hi tjnew,

The customer never contacted us.

Rarely is "same issue" the case, truly. :)

Version 7.2.x is pretty old, but please describe the issue you are experiencing in detail and post screenshots as needed. Because your account is in moderation, you may not be able to attach anything until you make more posts.

You can also contact us directly at support@vandyke.com. I understand your license may not be eligible for support, but if having those screenshots makes it a simple fix, I'm OK with that. Include Attn Brenda - Forum Thread #13561 in the subject line if you do send an email.


All times are GMT -6. The time now is 05:13 PM.