VanDyke Software Forums

VanDyke Software Forums (https://forums.vandyke.com/index.php)
-   SecureCRT on the Mac (https://forums.vandyke.com/forumdisplay.php?f=24)
-   -   The "Tools" button (https://forums.vandyke.com/showthread.php?t=6129)

toloughlin 09-17-2010 08:35 AM

The "Tools" button
 
Nothing happens if you click on the gears ... only the little down arrow.
By design?

Maureen 09-17-2010 12:14 PM

This is by design. There wasn't an obvious default action, so this button just has the menu. Please let me know if you would expect different behavior.

Maureen

toloughlin 09-17-2010 12:20 PM

Hey Maureen :D

I see, however I feel that it's kind of misleading. The default action should be the equivalent of clicking the 'down arrow' - and not 'nothing.'

When I clicked it and nothing happened, I cycled through my 9 'Spaces' to see if a dialogue popped up somewhere.

Then, I clicked the down arrow & got the selections.

Maureen 09-17-2010 12:29 PM

Thanks for the reply. I'll check with the programmers to see if this change can be implemented.

Maureen

Maureen 09-21-2010 11:06 AM

Tom,

The programmers took a look at this, and they weren't able to implement the functionality of having the menu displayed when the button is clicked, so instead they made the button have "Keymap Editor" as the default action. We may be able to get the menu functionality in a future version. Would you like me to keep this request open? Also, let me know if you want me to send you the latest version.

Maureen

toloughlin 09-22-2010 01:54 PM

It's OK -- it was more a suggestion than anything. It was just unusual for me seeing a button click to have no resulting action.

Thanks for the follow-up! :D


All times are GMT -6. The time now is 05:15 AM.